Mitshubishi Pajero

Mitsubishi Pajero

A Mitsubishi Motors immár hét évtizede élen jár a világ legáttörőbb 4x4-es technológiájának fejlesztésében. Első összkerékhajtású prototípusunk, a PX33 1936-ben készült el, s márkánk a nagyon megbízható és méltán neves technológiák, mint például a Super Select 4WD rendszer fejlesztésével és finomításával azóta uralja a kemény, erős 4x4-es szegmenst.

Íme a legerősebb és legfényűzőbb Pajero, amit valaha építettünk.

Mitsubishi Pajero

Merész új dizájn

Erős és kifinomult. A Pajero tetszetős, merész új dizájnja kifejezi az autó makulátlan kaliberét. A formatervet és a technológiát érintő
módosítások révén nemcsak az úttartás javult, hanem kisebb lett a zajszint, nagyobb a biztonság, illetve jobb a Pajero teljesítménye és kényelme is.

Mitsubishi Pajero

Erő és teljesítmény

A Pajeróba olyan motor kell, amely elég erős ahhoz, hogy a legkeményebb terepen is helytálljon. Ám a megújult Pajero nemcsak erősebb, hanem csendesebb és gyorsabb is.

Mitsubishi Pajero

Impresszív látvány

Ha beül a volán mögé és elnyújtózik a karosszék kényelmét nyújtó, finom bőrkárpittal bevont ülésben, nemcsak mindenre jól rálát
majd az úton, hanem lenyűgöző és impozáns életérzésben lesz része. A Pajero kifinomult belső terének minden részlete a minőségről szól.

Kérdése van?

Küldés
model