Mitshubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

A Mitsubishi mindig is tisztában volt vele, hogy a környezettudatosság, az utasbiztonság és a kényelmes utastér mindenki számára különösen fontos. A márka minden modellje e hármas cél szemelőtt tartásával készült. Az új OUTLANDER mindhárom területen eddig sosem látott magasságokba céloz, s egy újszerű, minden eddiginél kifinomultabb vezetési élmény érdekében kiemelkedő teljesítménnyel párosítja e három fontos értéket. Az OUTLANDER tehát az SUV-k vadonatúj generációját képviseli, elsőként nyújtva világklasszis teljesítményt napjaink új, jóval szigorúbb mércéje szerint.

Mitsubishi Outlander

Technológia

Az új OUTLANDER bárhol képes kimagasló teljesítményt nyújtani, legyen szó akár erős gyorsításról vagy a lenyűgöző kapaszkodási képességről, akár a 2,0 literes MIVEC benzinmotorral, akár a 2,2 literes DI-D dízelmotorral készül. A MIVEC erőforrás ugyanolyan menetteljesítményeket garantál, mint a régebbi DOHC egység, ám mind a fogyasztása, mind pedig károsanyag-kibocsátása jelentősen csökkent. Az OUTLANDER benzin- és dízelmotorjai a kifinomult működés, a teljesítmény és a gazdaságosság remek kombinációját alkotják.

Mitsubishi Outlander

Kényelem

A megújult OUTLANDER a lehető legmagasabb szintű kényelmet kínálja. A kellemes tapintású anyagok alkalmazásától kezdve a legapróbb kiegészítőig mindenre nagy figyelmet fordítottunk. Az utastér rengeteg praktikus megoldást is rejt: a vezetési élményt kétzónás klímaberendezés és széles határok közt állítható vezetőülés teszi teljessé, de hasznos ötlet a csomagtérajtó motoros mozgatása és a kulcs nélküli működtetés is. A minőség és praktikum utolérhetetlen kombinációját kínáló új OUTLANDER pontosan az az autó, amelyre várt.

Mitsubishi Outlander

Biztonság

A biztonság nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a vezető maradéktalanul átadhassa magát a vezetés örömének. Az új OUTLANDER biztonsági berendezései hatékonyan óvja az autóban ülőket. Alapfelszerelés a hét légzsák, beleértve a vezető oldalán beépített térdlégzsákot is. Az új OUTLANDER önvédelmi rendszere felismeri a balesetveszélyes helyzeteket, és megelőző lépéseket tesz ezek elkerülésére. Élvezze tökéletes nyugalomban a vezetés élményét – abban a megnyugtató tudatban, hogy kivételes biztonságban autózik.

Kérdése van?

Küldés
model