Mitshubishi ASX

Mitsubishi ASX

Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb
annál, ha nemcsak megtapasztaljuk ezeket az új élményeket, hanem meg is osztjuk azokkal, akiket szeretünk? Az Ön életéhez formált
ASX intelligens, energikus és környezetbarát, szolgáltatásai pedig a legaktívabb életstílusnak is megfelelnek. Az ideális méretű karosszériába beépített modern megoldások révén Ön mindenhová eljuthat, ahol eddig még nem járt. Üljön be, és fedezze fel a jövőjét!

Mitsubishi ASX
készleten:

Mitsubishi ASX

Design

Szálljon be, az élet hívja! Az ASX készen áll arra, hogy az Ön életét mozgásba hozza. Engedje, hogy az autó dinamikus fellépése, modern vonalai elvarázsolják.

Mitsubishi ASX

Kényelem

Az ASX az aktív vezetési élmény és a meglepő kényelem esszenciáját testesíti meg. A mérete pont jó, és meglepően könnyen vezethető mind városban, mind országutakon, az utasok kényelmének korlátozása nélkül.

Mitsubishi ASX

Technológia

A magas hatásfokú dízelmotor és a MIVEC variálható szelepszabályozása teremti meg az ASX erejét a lehető leghatékonyabb üzemanyag-felhasználás mellett.

Kérdése van?

Küldés
model